+31 (0) 72 520 5969 info@wolfalkmaar.nl

Een culinair moment bij Wolf

Wolf Hotel Kitchen & Bar biedt een groot scala aan verantwoorde gerechten voor het hele gezin, op elk moment. Hieronder kunt u de verschillende menukaarten van Wolf Hotel Kitchen & Bar nader bekijken.

Ontbijt en Lunch

 

Diner

 

Borrelhapjes

 

Dranken

 

Wijnen

 

Cocktails

 

Zoveel mogelijk biologisch

 

Rust, comfort en een persoonlijke benadering.

 

Kindvriendelijk

 

Restaurant

Je kunt bij WOLF al reserveren vanaf twee personen maar natuurlijk ook zo binnenlopen. In het weekend is het verstandig om je bezoek bij ons bekend te maken zodat je niet op een tafeltje hoeft te wachten. Wachten bij WOLF is ook geen straf. Aan de bar, de open haard of op het terras is het prima vertoeven tot je aan tafel kunt. We serveren indien gewenst verschillende kleine hapjes om het wachten te veraangenamen.

Allergenen: Wij verzoeken je ten alle tijden jouw allergie aan onze medewerkers kenbaar te maken, zodat onze chefs met alle zorgvuldigheid jouw diner kunnen bereiden. Helaas is kruisbesmetting in onze keuken nooit 100% uit te sluiten.

Groepsreserveringen

Wolf Hotel Kitchen & Bar is ook geschikt voor groepsreserveringen van 10 tot 60 personen. In overleg met je zal een passend menu voor jou en jouw gezelschap worden samengesteld.

Voor meer informatie over groepsdiner, borrels, babyshower e.d. kun je telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0)72 520 59 69
of mailen naar info@wolfalkmaar.nl

CONTACT INFORMATIE

Wolf Hotel Kitchen & Bar

Mient 3
1811 NB Alkmaar

DINEREN bij WOLF

OPENINGSTIJDEN:

Ons restaurant is dagelijk geopend van 08:30 uur tot 01:00 uur.

OVERNACHTEN bij WOLF

$

INCHECKEN:

dagelijks van 14:00 uur tot 01:00 uur.
$

UITCHECKEN:

dagelijks van 07:00 uur tot 11:00 uur.