Appartement Wolf

Midden in de oude stad staat ons nieuwe "Appartement Wolf". In deze heerlijke koele maisonnette staan 2 kingzise bedden met optie tot een extra kinderbed, honden zijn toegestaan het is een heerlijk familieappartement/ vrienden geworden. De sfeer is rustig/modern en groen, je krijgt alles mee van de bruisende stad maar toch op genoeg afstand voor rust in de avond als de winkels zijn gesloten. Alle restaurantjes en winkeltjes zijn op loopafstand van ons appartement.

Als je buiten voor de gevel zit dan kijkt je zo linksaf recht tegen de Waagtoren! Vooral s' avonds is het uitzicht fantastisch. De hele dag bootjes en gezelligheid op het water voor de deur, en het huis met de kogel is bijna de buurman. Kortom een van de mooiste plekjes van Alkmaar

De keuken beneden is modern en voorzien van alle gemakken, zoals vaatwasser, nespresso, koelkast, gaspitten, broodrooster en vriezer. bij de keuken staat een prachtige kingsize tafel met 8 comfortabele krukken ideaal voor een borrel of spelletjes avond. De zeer ruime bank ( die eventueel ook nog tot een super kingzise omgetoverd kan worden ) biedt voldoende ruimte om te lezen, tv te kijken of te kletsen.
Kanttekening is dat de WIFI op dit moment zeer slecht werkt en we in afwachting zijn van glasvezel, ook daardoor werkt de tv niet optimaal
Op de bovenetage ( met de trap bereikbaar ) staan 2 kingsize bedden, moderne badkamer met stortdouche en dubbele wasbak, apart toilet, ruimte met wasmachine en droger. De slaapgedeeltes worden verdeeld door middel van een gordijn het is daarom gehorig maar wel heel gezellig en knus.

Omdat het appartement pas net 20 juni 2022 is opgeleverd zijn alle weken in de vakanties nog vrij, dus boek snel je verblijf is Alkmaar en maak er een onvergetelijke city trip van!

Kamer reserveren