Kindvriendelijk restaurant Alkmaar? Kom genieten bij WOLF

Wil je onbezorgd, lekker én gezond uit eten met je kinderen in Alkmaar? Ontdek ons kindvriendelijke restaurant in Alkmaar. Terwijl je wacht op het eten, kunnen de kinderen spelen in onze speelhoek. Ons menu biedt heerlijke opties voor zowel ouders als kinderen. En geen zorgen, we hebben meer dan alleen een frietje! Laat je kinderen ontdekken dat gezond eten heerlijk kan zijn!

  Véél meer dan alleen frietjes voor de kids
  Gezonde én lekkere diner opties voor je kinderen
  Lekkere lunch mét ook kleinere porties
  Gezellige speelhoek met krijtbordhobbelpaard, enz.
  Ga plezierig uit eten met je kinderen

Kindvriendelijke lunch in Alkmaar

Restaurant Wolf Alkmaar is zowel kindvriendelijk als smakelijk. Van een broodje carpaccio tot een bakje Griekse yoghurt met granola; we bieden een lekkere en verantwoorde lunch voor kinderen. Maar ook als jouw kind liever een broodje jam of tosti eet, kun je bij WOLF terecht. Zelfs voor de kieskeurige eter zijn er genoeg opties. Ook tijdens het diner is er genoeg keuze uit het kindermenu.

’s Avonds uit eten met kinderen in Alkmaar

Als kindvriendelijk restaurant in Alkmaar is keuze voor kinderen belangrijk tijdens het diner. Daarom hebben we voor het kindermenu ook opties voor voorgerechten, hoofdgerechten en toetjes. We hebben gerechten voor zowel de makkelijke als de moeilijke eter. Van American carpaccio met basilicum en spareribs met friet tot kipsaté. En natuurlijk een lekker ijsje als toetje.

Laat de kinderen spelen in de speelhoek

Als de kinderen even niet aan tafel willen zitten, hebben we een leuke speelhoek achterin. Ze kunnen spelen met bijvoorbeeld speelgoed, boeken, of ons hobbelpaard. Kinderen kunnen ook op de muur tekenen met krijt! De speelhoek is geschikt voor alle leeftijden, met onder andere verkleedkleren, boekjes en tekenspullen.

Of lunchen in Alkmaar bij ons kindvriendelijke restaurant?

In het centrum van Alkmaar aan de Mient vind je WOLF Hotel Kitchen & Bar. Dé plek voor families in hartje Alkmaar. Wil je binnenkort kindvriendelijk lunchen of dineren in Alkmaar? Kom dan gezellig langs of Reserveer direct

Reserveren bij Wolf 

Graag met ons in contact komen?

Neem vrijblijvend contact met ons op