Heerlijk uit eten in Alkmaar? Dat doe je bij Wolf.

Na een dagje in de historische, bruisende binnenstad van Alkmaar kom je thuis in ons sfeervolle restaurant. Met een prachtige ligging aan de Mient en uitzicht op het Waagplein ervaar je bij Wolf het beste dat Alkmaar te bieden heeft.

De gerechten van Wolf zijn een lust voor het oog én de tong.

De keuken van ons restaurant in Alkmaar staat onder leiding van chef-kok Karzan Scheikeh. Samen met de Wolf-crew maakt hij gerechten die al je zintuigen prikkelen. Op onze menukaart vind je klassieke gerechten én culinaire innovaties. Waar mogen wij jou mee verrassen? 

Beleef een moment voor jou, bij Wolf

Wij doen er alles aan om je bezoek tot een culinair succes te maken. Of je nu alleen, met zijn tweeën of als gezin aan tafel schuift. Strijk neer in ons gezellige, modern ingerichte restaurant of neem plaats op ons (verwarmde) terras aan de gracht. Het prachtige uitzicht op het Waagplein zal je nog lang bijblijven. 

Ons belangrijkste doel? Een moment creëren waar je even helemaal tot jezelf komt. Met verrassende en voordelige mogelijkheden is Wolf een restaurant waar iedereen zich thuis voelt.

Altijd vegetarische én veganistische opties

Restaurant Wolf blinkt uit in haar vegetarische en veganistische aanbod. Zo serveren wij elke maandag, dinsdag en woensdag een vegan 3-gangenmenu voor € 27,50 p.p. Een heerlijke kennismaking met de veganistische keuken. Wie daag jij uit? 

Liever genieten van onze andere specialiteiten? Op onze menukaart vind je altijd verrassende gerechten.

Geniet van ons uitgebreide wijnassortiment

Haal alles uit je culinaire moment met een goed glas wijn. Speciaal voor onze gasten hebben wij een mooi assortiment samengesteld van mousserende, witte, rosé en rode wijnen. Zo geniet je bij elke gang van een passende wijn.

Heerlijk uit eten in Alkmaar? Dat doe je bij Wolf. Zien we je binnenkort in ons restaurant? Met een reservering ben je zeker van een tafel. 

Reserveren bij Wolf