Culinair dineren in Alkmaar? Welkom bij Wolf.

Als je uit eten gaat, wil je een bijzonder moment delen met je geliefde, gezin of zakenrelatie. Een goede sfeer is dan ook ontzettend belangrijk. Net als de gerechten, die een lust voor het oog én de tong moeten zijn. Wolf begrijpt dat. Wij zorgen niet alleen voor een culinair diner, maar voor een volledig verzorgde avond uit. 

Op onze menukaart vind je een mooie en smaakvolle selectie van starters, warme en koude voorgerechten, hoofdgerechten en desserts. Samen genieten van de lekkerste gerechten? Kies voor ons culinaire shared dining concept.  

Een compleet verzorgd diner in Alkmaar

Bij Wolf leggen wij je maar al te graag in de watten. Onze keuken, onder leiding van chef-kok Karsan Schiekeh, bereidt prachtige en verfijnde gerechten. Onder andere rundercarpaccio tot diverse soorten risotto. Met ons bijpassende wijnarrangement is de smaakbeleving compleet.

Nog meer genieten van onze gastvrijheid? Boven het restaurant vind je ons hotel met acht comfortabele en unieke kamers. Combineer je diner met een van onze arrangementen en ervaar het beste dat Wolf te bieden heeft.

Binnenkort culinair dineren in Alkmaar? 

Je vindt ons... in het centrum van Alkmaar aan de Mient nummer 3. Na het diner nog even nagenieten met een drankje? Vanaf ons verwarmde terras heb je uitzicht op het prachtige Waagplein. Binnenkort culinair genieten bij Wolf? Reserveer direct via onze website of kom bij ons langs. 

Bekijk onze dinerkaart
Graag met ons in contact komen?

Neem vrijblijvend contact met ons op