Lunchen in Alkmaar? Je bent welkom bij Wolf.

Even bijkomen tijdens het winkelen? Of wil je binnenkort gezellig lunchen in Alkmaar met een vriend(in), collega of zakenrelatie? Schuif aan in onze stijlvolle lunchroom of neem plaats op ons verwarmde terras met uitzicht op het mooie Waagplein.

Wij verrassen je graag met onze uitgebreide lunchkaart: van diverse belegde broodjes tot een heerlijke maaltijd salade. Alle lunch is vers en met liefde bereid.

✓  Broodjes, salades, specials & fastfood
✓  Van een heerlijke maaltijd salade tot de lekkerste Spareribs van Alkmaar
✓  Van diverse soorten carpaccio tot huisgemaakte Burgers
✓  Ook een zeer ruime keuze aan vega(n) lunch gerechten
✓  Rustiek knapperig desembrood & glutenvrij brood
✓  Heerlijk verwarmd terras aan de Alkmaarse gracht!

Lekker lunchen in Alkmaar: dat doe je bij Wolf

Waar heb jij vandaag trek in? Op onze lunchkaart vind je broodjes, salades, specials en fastfood voor elk moment. Wat dacht je bijvoorbeeld van een heerlijke maaltijd salade? Of ga je voor de lekkerste spareribs van Alkmaar? Bij Wolf zetten wij in een handomdraai een heerlijke en voedzame lunch op tafel.

Ook voor een vegetarische of vegan lunch hebben we voldoende opties. Van diverse belegde broodjes tot heerlijke maaltijdsalades. 

Kom je binnenkort lunchen in Alkmaar? 

Wolf Hotel Kitchen & Bar heeft een prachtige locatie middenin het centrum van Alkmaar, aan de Mient. Vanaf het terras krijg je het echte Alkmaarse stadsgevoel mee. Van rondvaartboten op de Mient tot de reuring op het Waagplein. Liever binnen lunchen? Schuif aan in ons stijlvol ingerichte en gezellige restaurant.

Kom je binnenkort bij ons lunchen in Alkmaar? Reserveer direct of kom gewoon langs. Dan creëren wij een bijzonder moment voor jou en je gezelschap.

Tafel reserveren

meer lezen
Graag met ons in contact komen?

Neem vrijblijvend contact met ons op