Vegan eten in Alkmaar? Kom genieten bij Wolf.

Wist je dat Wolf uitblinkt in vegetarische en veganistische gerechten? Dat is precies de reden dat wij elke maandag, dinsdag en woensdag buiten de kaart om een vega(n) 3-gangenmenu (€ 27,50 p.p.) serveren. Heerlijk voor de doorgewinterde vegans, maar nog leuker om vrienden, collega's of familie mee te verrassen. 

Benieuwd wat er op het menu staat? Houd ons Instagram-account en de website in de gaten. De kaart wisselt regelmatig, zodat je altijd van de meest bijzondere vegetarische en veganistische gerechten kunt genieten.

  Zeer ruime keuze aan vega(n) lunch gerechten
  Diverse vega & veganistische ontbijt, lunch, dinerdessert gerechten
  Van heerlijke pompoentartaart tot tofu saté
  Ook Koffie met havermelk & lekkere veganistische koekjes of gebak
  Ma, di & wo een vega(n) 3 gangenmenu (buiten de kaart om)
  Wolf blinkt uit in vegetarisch & veganistisch eten en drinken!

Hét vega en vegan restaurant van Alkmaar

Bij Wolf serveren we niet alleen een vega(n) 3-gangenmenu, maar vind je ook volop vegetarische en veganistische opties op onze menukaart. Van een broodje met hummus of veganistische kroketten tot een couscoussalade of wrap met pompoen, kikkererwten, verse groenten en veganistische kaas. 

En wat dacht je van pittige vegan gamba's, pompoentartaar, een vegan hamburger of saté van tofu? Onze reguliere dinerkaart barst van de veganistische opties. Vergeet je het dessert niet? Haal alles uit je avond met onze gekarameliseerde ananas met vegan witte chocolademousse of een vegan sgroppino.

Kom je binnenkort vegan eten in Alkmaar? 

Je vindt het stijlvolle en gezellige restaurant van Wolf aan de Mient, in het centrum van Alkmaar. Bekijk ons menu en laat je verrassen door onze vegetarische en veganistische gerechten. Reserveer direct via onze website of kom bij ons langs!

Reserveren bij Wolf

Graag met ons in contact komen?

Neem vrijblijvend contact met ons op