Appartement Wolf

Midden in het oude stadsgedeelte van Alkmaar staat ons nieuwe "Appartement Wolf". In deze heerlijke koele maisonnette staan 2 kingzise bedden met optie tot een extra kinderbed. Het is een heerlijk familie-/vriendenappartement geworden. De sfeer is rustig/modern en groen. Je krijgt alles mee van de bruisende stad maar toch op genoeg afstand voor rust in de avond als de winkels zijn gesloten. Alle restaurantjes en winkeltjes zijn op loopafstand van ons appartement.

Als je buiten voor de gevel zit dan kijkt je zo linksaf recht tegen de Waagtoren! Vooral 's avonds is het uitzicht fantastisch. De hele dag bootjes en gezelligheid op het water voor de deur, en het huis met de kogel is bijna de buurman. Kortom een van de mooiste plekjes van Alkmaar

De keuken beneden is modern en voorzien van alle gemakken, zoals vaatwasser, Nespresso, koelkast, gaspitten, broodrooster en vriezer. In de keuken staat een prachtige kingsize tafel met 8 comfortabele stoelen, ideaal voor een borrel- of spelletjes avond. In de woonkamer een zeer ruime bank (die eventueel ook nog tot een super kingzise omgetoverd kan worden) biedt voldoende ruimte om te lezen, tv te kijken of te kletsen.

Op dit moment werkt de WIFI niet naar behoren en we in afwachting zijn van glasvezel. Hierdoor werkt de tv ook niet optimaal.

Op de bovenetage (met de trap bereikbaar) staan 2 kingsize bedden. Er is een moderne badkamer met stortdouche en dubbele wasbak, apart toilet, ruimte met wasmachine en droger. De slaapgedeeltes worden verdeeld door middel van een gordijn. Het is daarom gehorig maar wel heel gezellig en knus.

Kleine honden zijn op aanvraag toegestaan.

Het appartement is op 20 juni 2022 opgeleverd. Er is dus ook in de vakanties nog beschikbaarheid. Boek snel je verblijf in Alkmaar en maak er een onvergetelijke city-trip van!

Kamer reserveren