+31 (0) 72 520 5969 info@wolfalkmaar.nl

Vegetarisch & Veganistisch bij Wolf

Bij Wolf Hotel Kitchen & Bar kun je heerlijk genieten van vegetarisch en veganistisch gerechten. Wolf blinkt uit in haar aanbod in vegetarische en veganistisch eten en drinken! Heeft u een allergie of speciale dieetwensen? De keuze is reuze bij Wolf Hotel Kitchen & Bar.

Vegetarisch & veganistisch eten en drinken

Elke dag hebben wij een veganistische soep buiten de kaart om, diverse veganistische ontbijt/ lunch/ diner en dessert gerechten die geheel vegan zijn. Ons brood is altijd vegan en ook hebben we havermelk voor koffievarianten met een lekker veganistisch koekje of gebak. Leuk om een vrienden, collega’s of familie kennis te laten maken met veganistische gerechten.

Vegetarisch & Veganistisch 

Wolf blinkt uit in haar aanbod in vegetarisch en veganistisch eten en drinken!  Zo hebben wij een veganistische high tea of high wine als enige in de buurt

Elke maandag, dinsdag en woensdag serveren wij een 3 gangen  veganmenu buiten de reguliere gerechten om voor € 27,50 p.p. Leuk om een vrienden, collega’s of familie kennis te laten maken met vegetarische en veganistische gerechten. 

Liever op een andere dag? Wij hebben altijd een veganistische soep buiten de kaart om.  En diverse veganistische ontbijt/  lunch/ diner en dessert gerechten. Zelfs voor de koffie hebben we havermelk met een lekker veganistische koekjes of gebak! 

Andere allergieën? Wij zeggen vaak gekscherend “geen allergie is ons te gek”. Na veel cursussen zijn wij bijna allergieën de baas. Het is wel handig om van tevoren aan te geven dat u komt en welke allergie u heeft.  

CONTACT INFORMATIE

Wolf Hotel Kitchen & Bar

Mient 3
1811 NB Alkmaar

DINEREN bij WOLF

OPENINGSTIJDEN:

Ons restaurant is dagelijk geopend van 08:30 uur tot 01:00 uur.

OVERNACHTEN bij WOLF

$

INCHECKEN:

dagelijks van 14:00 uur tot 01:00 uur.
$

UITCHECKEN:

dagelijks van 07:00 uur tot 11:00 uur.